יום שלישי, 29 ספטמבר, 2020
צרו איתנו קשר עמוד הפייסבוק של אתר מדדים הקישור ייפתח בחלון חדש

השפעות של משבר האקלים על ייצור המזון

משבר האקלים זה באזז וורד חזק שמזוהה לרוב עם שוק הרכב והצורך לייצר רכבים פחות מזהמים.
אלא שאחד הנזקים העיקריים של השינוי באקלים וההתחממות הגלובלית נוגע בכלל לתחום המזון ואספקת המזון. שינויי האקלים מאתגרים את החקלאים ופוגעים ביבולים, באופן שעלול להביא למחסור חמור במזון, בעיקר במדינות מתפתחות ולתופעת הגירה חריפה. כדי להתמודד עם האתגרים הללו קמו שלל חברות שמציעות פתרונות לייעול ושכלול החקלאות וקליטת הפחמן הדו חמצני הנפלט לאויר בתהליכי ייצור המזון חזרה לתוך הקרקע.

כתבות חדשות
מעבר לאזור הראשי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + z